Wie is Mauro De Kerpel? 

Mauro is in drie disciplines actief: weg, mtb en cross. De laatste twee disciplines voert hij het meest uit.

In de zomer rijdt hij Atb-cross (mtb) in de D-klasse, vorig jaar goed voor drie top-10 plaatsen. Hij rijdt ook als voorbereiding voor de cross een aantal wegwedstrijden waar hij in 2019 tweemaal een mooie top-5-plaats in de wacht wist te slepen.

In de winter doet hij aan cyclocross bij lLRC-nevenbond waar hij rijdt in de categorie 18-25 jaar. Hoewel in deze categorie de concurrentie sterk is, is zijn doel om dit seizoen toch een paar mooie top-10-plaatsen neer te zetten. 

 

Mauro vertelt waarom hij kiest voor La C'ette

Zoals velen ben ik een echte sokliefhebber, hoe hoger hoe beter. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar witte sokken die toch een extra touch hebben zoals de koffie- of perensokken van La C'ette.  En dan nog niet gesproken over de pasvorm, ik heb al veel verschillende sokken gehad en getest maar de sokken van La C’ette horen toch bij een van betere. De sokken hebben een perfecte lengte (juist onder de kuit), zitten daarnaast ook als gegoten en je hebt er geen last van in je schoenen, integendeel. Het is dus zeker een echte aanrader.

© 2019 - 2024 La C'ette | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel